Sivut

keskiviikko 23. maaliskuuta 2016

Mariamainen blogi

Tämä blogi avataan nyt <3.Kaipaan sellaista kirjoitusympäristöä, jossa voisin pursuilla ilosta, hiippailla onnellisuuden lähteillä, pohtia positiivisen asenteen säilyttämistä ja merkitystä, harjoittaa suurta suomalaista sisuuntumistaidetta, nousta suosta, ja auttaa toisia nousemaan suosta.

Tämä olkoon se ympäristö, rauhallinen, esteettinenkin, hyvä ja yllätyksellinen koppa josta pomppikoon mitä eriskummallisempia juttuja ilmoille. Tulee puutarhaa, koiraa kissaa ja huonekasveja, sisustusta, käsityötä, pohdintaa hyvästä elämästä ja joskus kyllä elämän epäkohdistakin. Tekstiä juu, mulla on paljon asiaa :D. Mutta kuviakin, paljon isoja ihania kuvia :).

Minulla on aika vahva suorittamisen tarve ja otan paineita ihan mistä vaan ja ihan minkä vaan valmiiksi saattamisesta. Ja kaikella pitää mielestäni olla aina vahva tarkoitus. Se tekee elämästä joskus haastavaa, mutta vie eteenpäin. Tätä blogia olen ajatellut mielessä pitkään, ja sen aloittaminen tuntuu oikealta. Sen tarkoitus ei ole ihan auennut vielä, kenties joku päivä tällekin joku merkitys löytyy. Mutta sen päätin, että hyvällä mielellä, ilman paineita, toivottavasti ihmisiä ilahduttaen :).

Tervetuloa mukaan matkalle :)!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti